Wij helpen u overstappen op led

Overstappen op led betekent vaak: nieuwe armaturen. Onnodig, vindt Koreman. Vrijwel ieder bestaand armatuur bouwen we om naar een led-armatuur. Dat scheelt niet alleen veel geld, maar maakt de overstap ook veel makkelijker. Want na de ombouw, installeert u de armaturen met led, op de originele plaats, zonder verdere aanpassingen aan wanden of plafonds.

In-house expertise

Als armatuurproducent hebben we alle expertise en techniek in huis om de oplossing in 3D te tekenen. Als OEM-klant van Philips hebben we toegang tot specifieke technische onderdelen. En kennen we de juridische verantwoordelijkheden van een fabrikant: de omgebouwde armaturen voorzien we van CE-markeringen. U heeft er geen omkijken naar.

Koreman Verlichting - Lichtonderhoud

Overstappen op nieuwe ledarmaturen

Met de keuze voor een nieuw armatuur open je een wereld aan led-innovaties. Bijvoorbeeld Philips smart sensoren, daglichtsystemen die de ergonomie verbeteren, dynamisch licht of Near Field koppeling.

Lees hier verder

Bedrijven en installateurs worden steeds meer gedwongen om de overstap te maken naar ledverlichting. U kunt voor nieuwe armaturen kiezen, óf u kiest voor een beperkte investering en gaat voor ombouw van de bestaande armaturen naar led. Wanneer is ombouwen een goede optie en hoe kun je dat het slimst aanpakken?

Download de whitepaper:

Vraag eenlichtplan aan