MAAK KENNIS MET ONS TEAM

Wie zijnwij?

“Gedreven door passie voor licht in combinatie met technische kennis zorgen we voor de beste duurzame verlichtingsoplossing. Met onafhankelijk advies en onze creativiteit realiseren we een optimale lichtbeleving voor de professionele eindgebruiker. Daarbij maken we gebruik van de meest innovatieve producten op de markt.”

Team Koreman

UNIEKE LED ARMATUREN

Sinds 2013 is Koreman ook actief als fabrikant van daglichtsystemen en andere led armaturen. In samenwerking met ‘Loerakker Lighting’ brengen we een unieke serie led armaturen op de markt. U bent van harte welkom in onze lichtstudio in Amersfoort voor een demonstratie van deze armaturenlijn en de andere lichtoplossingen van Loerakker Lighting.

Bekijk armaturen

Dertig jaar ervaring

Enorm veel ervaring in lichtadvies en -onderhoud, én alle techniek in huis om ieder verlichtingsprobleem te voorzien van een maatwerkoplossing. Duurzaamheid bij Koreman betekent: besparen op energie door de juiste keuze van de verlichtingsbronnen én het slim uitgedachte verlichtingsontwerp. Gevolgd door slim en degelijk onderhoud met als uitgangspunt optimalisatie van de lichtkwaliteit tegen zo voordelige mogelijke exploitatiekosten.

INTERESSE IN EEN LICHTPLAN OP MAAT?

In samenwerking met Loerakker Lighting maken wij lichtplannen op maat, met bestaande of nieuwe ledarmaturen.

Lichtplan

OOK BESPAREN OP UW VERLICHTINGSKOSTEN?

Een specifiek (licht) vraagstuk of meer weten? Neem contact met ons op, we helpen graag!

Contact opnemen

Koreman is aangesloten bij Techniek Nederland, actief lid van de Nederlandse Stichting van Verlichtingskunde (NSVV) en alle medewerkers van Koreman beschikken over het VCA-certificaat.