EXPERTISE IN VERLICHTING

Bij aanschaf of onderhoud van verlichting, komen onze medewerkers langs om lichtplannen af te stemmen of verschillende werkzaamheden uit te voeren. Om deze werkzaamheden zo comfortabel mogelijk voor u te maken, komen wij enkel langs op afspraak en houden we rekening met uw werkomgeving. Onze vakspecialisten sluiten hun werkzaamheden naadloos aan op die van u.

WAT KAN U VAN ONS VERWACHTEN?

Koreman is aangesloten bij Techniek Nederland, actief lid van de Nederlandse Stichting van Verlichtingskunde (NSVV) en alle medewerkers van Koreman beschikken over het VCA-certificaat. Koreman handelt servicegericht en met oog voor detail. Wij vinden het belangrijk dat u compleet ontzorgd wordt tijdens installatie, onderhoud of overstap van uw verlichting.

Nij Smellinghe - Koreman verlichting

OVERSTAPPEN OP LED

Profiteren van de voordelen van ledverlichting, maar -nog- niet toe aan nieuwe armaturen?  Koreman biedt een unieke maatwerkoplossing. Door de bestaande armaturen eenvoudigweg om te bouwen naar led. zonder verdere aanpassingen aan wanden of plafonds.

Lees verder
Koreman Verlichting - Lichtonderhoud

LICHTONDERHOUD

Omdat armaturen vervuilen en de lichtopbrengst van lampen vermindert, is lichtonderhoud essentieel. Om de lichtkwaliteit én exploitatiekosten optimaal te houden, is inzicht in uw ‘lichtpost’ een eerste vereiste. Daarna volgt ons gedegen onderhoud.

Lees verder